STARMAXX Incurro winter W870 - 255/50R19 107V

PŽ76

Nauja prekė

Gamintojas: STARMAXX 

Modelis: Incurro Winter W870

Sezoniškumas: Žieminė M+S

Plotis: 255

Aukštis: 50

Skersmuo: R19

Apkrovos indeksas: 107

Greičio indeksas: V

Sustiprinimas: RF

Protektoriaus tipas: Europinio tipo

Sukibimas su šlapia kelio danga: C

Kuro sąnaudos : C

Riedėjimo triukšmingumas dB: 71

Triukšmo lygis: )) 

Klasė:  Vidutinė

Standartinė kaina: 120

Kaina su nuolaida: 95

Smulkiau

4 Prekės

95,00 € su PVM

Minimalus užsakymo kiekis šiai prekei yra 2

Mokėti galite bankiniu pavedimu
Mokėti galite bankiniu pavedimu

Apie prekę

Visureigiams skirtos žieminės padangos Starmaxx W870 yra ieškantiems padangų, garantuojančių stabilų ir užtikrintą vairavimą. Tai pasiekiama naudojant modernų asimetrinį protektoriaus raštą ir blokelius su ypač standžiu profiliu.

Puikus šios kartos padangų funkcinis našumas ir didelis stabdymo efektyvumas ant apledėjusios ir drėgnos kelio dangos užtikrinamas Z formos lamelėmis bei specialiai optimizuotais padangos protektoriaus šoniniais grioveliais.

Žieminės padangos Starmaxx W870 taip pat garantuoja tylų ir komfortišką važiavimą – tai pavyko pasiekti panaudojus asimetrinį protektoriaus raštą, kuriam būdingas kryptinis V formos dizainas vidinėje padangos pusėje. Šoninių blokelių konstrukcija taip pat užtikrina manevringumą ir nepriekaištingas valdymo savybes posūkiuose.

Padangų gumos mišinys ištobulintas naudojant FST (Fine Silicia Technology) technologiją ir išlaiko reikiamą elastingumą prie itin žemos temperatūros taip užtikrinant maksimalų sukibimą ir trumpą stabdymo kelią ant sniegu ar ledu padengto kelio. Padanga sutvirtinta nailono sluoksniu bei plačiais plieniniais diržais siekiant užtikrinti stabilumą bei komfortą važiuojant dideliu greičiu bei posūkiuose. Tokia konstrukcija taip pat garantuoja tolygų devėjimąsi bei ilgą tarnavimo laiką.