FIRESTONE MSEASON   205/55R16 91H (2018-2019) Padidinti

FIRESTONE MSEASON2 205/55R16 91H

PU69

Nauja prekė

Gamintojas: FIRESTONE 

Modelis: MSEASON2

Sezoniškumas: Universali M+S

Plotis: 205

Aukštis: 55

Skersmuo: R16

Apkrovos indeksas: 91

Greičio indeksas: H

Protektoriaus tipas: Europinio tipo

Sukibimas su šlapia kelio danga: C

Kuro sąnaudos : E

Riedėjimo triukšmingumas dB: 72

Triukšmo lygis: ))

Klasė: Vidutinė

Smulkiau

8 Prekės

63,00 € su PVM

Mokėti galite bankiniu pavedimu
Mokėti galite bankiniu pavedimu

Apie prekę

Naujiena! Firestone Multiseason universalios padangos lengviesiems automobiliams

Firestone Multiseason universalios padangos lengviesiems automobiliams sėkmingai papildo platų „Firestone“ gamintojo siūlomų padangų asortimentą ir yra sukurtos taikant visus naujausius „Bridgestone“ inžinierių techninius sprendimus, todėl pasižymi puikiomis funkcinėmis savybėmis bet kuriuo metų sezonu. Tai padangos vairuotojams norintiems važinėti vienu komplektu padangų visus metus ir ieškanties aukšto kokybės ir kainos santykio.

Parinktas protektoriaus raštas šioms padangoms užtikrina maksimalų sukibimą, puikias valdymo savybes bei trumpą stabdymo kelią ant snieguotos ar apledėjusios dangos, tad vairuotojai gali jaustis užtikrintai bet kokiomis oro sąlygomis. Be to, padangos garantuoja komfortišką ir tylų važiavimą miesto keliais bei stabilumą važiuojant didesniu greičiu ir posūkiuose.

Universalių padangų Firestone Multiseason protektoriuje esantys trys išilginiai platūs grioveliai užtikrina gerą vandens pašalinimo iš po padangos efektą sumažina akvaplanavimo susidarymo galimybę. Itin tikslus padangų kompiuterinis modelis leido parinkti idealų lamelių skaičių ir taip užtikrinti ypač efektyvias šių universalių padangų traukos savybes.

Taip pat Firestone Multiseason universalioms padangoms didžiulį pranašumą suteikia keturios eilės skirtingų tipų standžių blokelių eilės, kurios užtikrina ne tik automobilio manevringumą ir stabilumą, bet ir gerą sukibimą esant bet kokioms oro sąlygoms.

Firestone Multiseason padangų naudojimo universalumą lemia gumos mišinio gamybai naudotas „Nano-ProTech“ technologinis sprendimas, kuris užtikrina tinkamas gumos minkštumo savybes tiek esant ypatingai žemoms, tiek labai aukštoms oro temperatūroms.