ROADSTONE Winguard Sport  245/40R19 98V XL (2016-2019) Padidinti

ROADSTONE Winguard Sport 245/40R19 98V XL

PŽ46

Nauja prekė

Gamintojas: ROADSTONE 

Modelis: Winguard Sport

Sezoniškumas: Žieminės M+S

Plotis: 245

Aukštis: 40

Skersmuo: ZR19

Apkrovos indeksas: 98

Greičio indeksas: V

Sustiprinimas: RF

Sukibimas su šlapia kelio danga: E

Kuro sąnaudos :C

Padangos triukšmo lygis dB:71 

Protektoriaus tipas: Europinio tipo

Klasė: Vidutinė

Smulkiau

8 Prekės

131,00 € su PVM

Mokėti galite bankiniu pavedimu
Mokėti galite bankiniu pavedimu

Apie prekę

Roadstone Winguard Sport – tai žieminės padangos užtikrinančios efektyvų valdymą važiuojant visomis žiemos sąlygomis bei ilgą tarnavimo laiką. Asimetrinis protektoriaus raštas garantuoja manevringumą bei trauką posūkiuose važiuojant dideliu greičiu. Daugybė griovelių skirti geresniam sukibimui ir stabdymui važiuojant snieguotais ir ledu dengtais keliais.

-          Optimaliai išdėstyti keturi platūs išilginiai grioveliai skirti greitai pašalinti vandens perteklių ir padeda apsaugoti nuo akvaplanavimo susidarymo.

 

-          Stabilumą ir greitą reakciją ant šlapios ir pažliugusios dangos užtikrina skirtingomis kryptimis išdėstytos trys blokelių juostos.

 

-          Tankus zigzago formos griovelių tinklas užtikrina maksimalų sukibimą ir efektyvų stabdymą ant ledu ar sniegu dengtos dangos.

 

-          Specialus šoninės briaunos dizainas skirtas palaikyti optimalią padangų temperatūrą ypač važiuojant dideliu greičiu, taip prailginant padangų tarnavimo laiką.

 

 

-          Specialus gumos mišinys su siliciu, skirtas efektyviai sugerti vibraciją, susidarančią važiuojant dideliu greičiu bei ant sniego ir ledo, siekiant užtikrinti stabilų ir komfortišką vairavimą.